Menu

Trudy van Hoek

Communicatie

trudy.hoek@hevo.nl

Alles begint met een missie en een visie. Toen ik ontdekte waar mijn collega’s mee worstelen en wat de droom van HEVO is, bleek mijn aanpak qua effectieve communicatiemiddelen een schot in de roos!

Mijn collega’s zijn gemotiveerde experts! Zij hebben als geen ander kennis en kunde van het verbinden en samenbrengen van ‘visie’ en ‘praktijk’. Of het nu gaat om een passende en prettige woonomgeving voor zorgcliënten, een uitdagende en veilige leeromgeving of een kantooromgeving waarin samenwerken en elkaar ontmoeten centraal staat. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun woon-, leer- en werkplezier.

We hebben veel kennis van businesscases, regelgeving, (risicodragend) projectmanagement. Met veel expertise over verduurzamen van vastgoed, circulair bouwen, Integrale Huisvestingsplannen etc.

Met een ambitie dat we graag kennisdelen, tools beschikbaar stellen en vertellen over ons werk en projecten maakt dat we veel te vertellen en te delen hebben. Het geeft mij inspiratie en energie om hiermee aan de slag te gaan!

Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.

Met oog voor detail het totaal overzien.