HEVO Alexandra Meeuwisse.jpg
Alexandra Meeuwisse
Senior adviseur Het Nieuwe Werken
Verandering is de enige constante.

Als senior adviseur Het Nieuwe Werken begeleid ik organisaties in hun ontwikkeling naar nieuwe inspirerende werkomgevingen. Het is fascinerend om met een organisatie aan de slag te gaan en te komen tot concrete ingrepen in de werkomgeving die bijdragen tot een revitalisering van de dagelijkse werkzaamheden.

Het geeft mij energie om samen met een organisatie een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich maximaal kunnen ontplooien en talent binnen een organisatie tot bloei komt. Dit vraagt om veranderingstrajecten die ingestoken zijn vanuit interactie en intensieve samenwerking met de mensen binnen een organisatie. Zij zijn tenslotte degenen waar het om draait. ‘Zonder medewerkers geen organisatie’.

Voor mij zijn dit steeds weer opnieuw spannende en creatieve ontdekkingsreizen. Reizen die ik met organisaties uit diverse sectoren succesvol heb doorlopen. Van nature ben ik een gedreven, communicatief vaardige en creatieve persoon die graag inspireert en mijn kennis en inzichten deelt met opdrachtgevers.

Intelligente en duurzame kantooroplossingen creëren en adviseren over 'mensgerichte’ werkplekken volgens de principes van Office2Flow, anders werken, daar krijg ik energie van. Ook een bezettingsgraadonderzoek kan hiervan onderdeel uitmaken.

Enkele projecten waaraan ik met veel plezier heb gewerkt: BDO, Mazars, Interpolis, Marsh, ERA Bouw, Stenden hogeschool, Universiteit Twente, RSM, gemeente Bronckhorst, gemeente Zevenaar, gemeente Noordoostpolder, Aramis AlleeWonen, WonenBreburg, Parteon.