Pigmans Ras Janssen Notarissen

Locatie
Eindhoven
Status
Gereed
Programma

Verbouwen bestaand kantoor aan Het Nieuwe Werken

Kenmerkend

Moderne en flexibele kantooromgeving

Geen noodzaak om te verhuizen na verbouwen bestaand kantoor.
hevo_teaser_advies_pigmans_ras_janssen_notarissen.jpg

Voor Pigmans Ras Janssen Notarissen vormde het aflopen van het huurcontract de reden om het functioneren van haar huidige kantoor onder de loep te nemen. Wat kan anders? Wat kan beter? Passen onze wensen en eisen bij de mogelijkheden van het huidige kantoor of is wellicht een ander kantoor een betere optie?

Over het algemeen waren medewerkers best tevreden over de functionaliteit van het huidige kantoor. Echter de rek was eruit. Groei van de organisatie was lastig op te vangen met de huidige indeling van het kantoor. Ook zitten medewerkers door de gebouwopzet relatief ver uit elkaar, wat de samenwerking niet ten goede komt.

Om kansen tot verbetering te onderzoeken, zijn wij in gesprek gegaan met enkele medewerkers van het notariskantoor. Samen met hen is benoemd hoe hun ideale manier van werken eruitziet en welke kantooromgeving daarbij aansluit. Dit is beeldend gemaakt in een schetsontwerp. Hierdoor is duidelijk geworden dat met kleine aanpassingen een flexibele kantoor­omgeving gecreëerd kan worden binnen de bestaande huisvesting, waarmee (geringe) groei opgevangen kan worden. De absolute noodzaak om te verhuizen, vanwege ruimtegebrek, was hiermee niet meer aan de orde.

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug