Menu

Activiteitgerelateerd werken nieuwe stijl NVM-kantoren

NVM Papendorp Utrecht

NVM, de Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerend goed, bouwt haar nieuwe hoofdkantoor in het Utrechtse Papendorp. Het kantoor biedt werkplekken voor NVM en de Academie voor Vastgoed.

Brutovloeroppervlakte kantoor
Circa 5.200 m² bvo

Startdatum bouw
Eind 2020

Verhuizing
Begin 2022

Het nieuwe kantoor moet een echt clubhuis worden voor de vereniging; een plek waar medewerkers en leden elkaar ontmoeten, maar ook een plek om met elkaar tot innovatie en verdieping te komen.

Door corona is thuiswerken bij NVM en de Academie noodgedwongen gemeengoed geworden en zal dat ook na corona deels het geval blijven. Bij de ontwikkeling van het interieurontwerp voor de nieuwbouw is thuiswerken echter niet als uitgangspunt gehanteerd. Maar wat zijn de gevolgen van het thuiswerken op de ideale nieuwe kantooromgeving? Om te komen tot eventuele herijking van het interieurontwerp, diende de visie op werken 'Activiteitgerelateerd werken nieuwe stijl' bepaald te worden. Wij hebben in enkele workshops met een vertegenwoordiging uit de organisatie die visie op werken benoemd, die als basis dient voor de totstandbrenging van het hernieuwde slimme en inspirerende interieurontwerp.

In de media

Corona was een trigger om nog actiever te focussen op hybride werken

Alexandra Meeuwisse

Meer weten?

Neem dan contact op met Alexandra Meeuwisse, telefoon 073 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's