Office2Flow

Wij begeleiden de transitie naar een effectieve werkomgeving

De mens staat centraal en werkt het best in een omgeving die een goede sociale infrastructuur heeft, waarin het samenwerken en elkaar ontmoeten beter wordt gefaciliteerd. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Ook is het ‘leren van elkaar’ steeds belangrijker, zeker voor de nieuwe generatie.

Waar mensen in ‘FLOW’ hun werk kunnen doen

Flow, die moeiteloze concentratie waarin alles vanzelf gaat. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen komt het werk uit je handen. Het is essentieel om een ruime keuze te hebben voor het type werkplek dat echt bij je activiteiten van dat moment past. Teveel organisaties bieden een standaardoplossing in een grote open kantoorruimte.

De mens centraal

Het is de trend om echt ‘mensgerichte’ werkplekken te maken met omgevingscomfort. Dit heeft een fysieke, functionele en psychologische laag. Dit moet dus vertaald zijn in het ontwerp en de inrichting van de werkomgeving.

Bovendien is aandacht voor de jonge professional belangrijk. Ze zoeken andere dingen in een baan (niet alleen geld, ook zingeving en plezier), hebben andere manieren van communiceren (digitaal, altijd bereikbaar en beschikbaar) en ervaren andere vormen van (werk)druk.

Dat is precies waar wij verstand van hebben

Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Office2Flow neemt u mee in een slim proces. Het start met een scherp onderzoek naar uw huidige werkwijze en inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de door u gewenste kantoorhuisvesting met het werkplekconcept tonen we aan in een smart businesscase. Wij begeleiden voor u het hele verdere proces: van ontwerp tot en met ingebruikname.  En dragen daar de volledige verantwoordelijkheid voor.

Op een andere wijze samenwerken is een proces, dat niet eindigt bij ingebruikname van uw nieuwe kantoor. Vandaar dat onze experts ook bij de implementatie van het nieuwe werkconcept betrokken blijven, totdat uw medewerkers optimaal werken.

Vraag onze gratis whitepaper 'U gaat voor topprestaties' van Office2Flow aan. Daarin meer informatie over:

Ѵ De winst van een goede workflow
Ѵ De Top 5 Factoren van een effectieve werkomgeving
Ѵ Voorwaarden voor een functionele en inspirerende werkomgeving
Ѵ Slim stappenplan voor uw huisvestingsconcept
Ѵ Hoe herken je smart en duurzame kantoorinrichting?

Wilt u de gratis whitepaper ontvangen?

Mail Willem

Willem Adriaanssen

Heeft u een vraag over Office2Flow?

Neem dan contact op met Willem Adriaanssen, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's