Menu

Office2Flow

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft.

Wij organiseren de overgang naar een inspirerende en effectieve werkomgeving met een slim proces.

Minder stress en een betere balans door een mensgerichte werkomgeving, waardoor je in een flow komt.

Die moeiteloze concentratie waarin alles vanzelf gaat. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen komt het werk uit je handen. Daarvoor moet je een werkplek kunnen kiezen die echt bij je activiteiten van dat moment past. Teveel organisaties bieden een standaardoplossing in een grote open kantoortuin, waarvan bekend is dat dit verre van optimaal is.

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft. Waarbij zowel thuiswerken als op kantoor samenwerken goed gefaciliteerd wordt. Waarin het samenwerken en elkaar ontmoeten op kantoor echt meerwaarde heeft en het ‘clubgevoel’ oproept. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Office2Flow is een slim proces. Het start met een scherp onderzoek naar uw huidige werkwijze, interne en externe mobiliteit van uw medewerkers en inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de gewenste kantoorhuisvesting met een slim werkplekconcept tonen we aan in een gedegen businesscase. Daarin werken we met u de meerwaarde van een smart workplace uit. Wij begeleiden het hele verdere proces: het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname met Risicodragend Projectmanagement, zodat u de optimale prijs-kwaliteitverhouding krijgt, doordat we inkoopvoordelen delen.

Wie doet wat en wat is daar precies voor nodig? Met die kennis kun je sturen op een optimale werkomgeving.

Anders gaan samenwerken is een proces dat niet eindigt bij de ingebruikname van een nieuw kantoor. Onze betrokkenheid blijft totdat de werknemers binnen het nieuwe werkconcept optimaal werken. De uitdaging is om de werkomstandigheden en het werkplezier echt structureel te verhogen.

Vraag onze gratis whitepaper 'Topinrichting leidt tot topprestaties' van Office2Flow aan. Daarin meer informatie over:

Ѵ De winst van een goede workflow
Ѵ De Top 5 Factoren van een effectieve werkomgeving
Ѵ Voorwaarden voor een functionele en inspirerende werkomgeving
Ѵ Slim stappenplan voor uw huisvestingsconcept
Ѵ Hoe herken je smart en duurzame kantoorinrichting?

En als u wenst realiseren we met Office2Stay ook een intelligente en duurzame kantooroplossing voor de kantooreigenaar en belegger.

Wilt u de gratis whitepaper ontvangen?

Aanvragen Whitepaper Office2Flow: u gaat voor topprestaties

Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Het continu meten van het werk-, leer- en leefklimaat geeft belangrijke inzichten. Hoe snel loopt de CO2 op in de vergaderruimte of het klaslokaal? En hoe ga ik straks de wintermaanden in?
Iotta levert sensortechnologie. Deze technologie is geïmplementeerd op ons kantoor en onze ervaringen zijn zeer positief.

Willem Adriaanssen aan het woord

Willem Adriaanssen

Heeft u een vraag over Office2Flow?

Neem dan contact op met Willem Adriaanssen, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's