Office2Flow

Transitie naar een succesvolle kantoorinrichting met tevreden medewerkers

Wij begeleiden de transitie naar een effectieve werkomgeving met een slim proces

De mens staat centraal en werkt het best in een omgeving die een goede sociale infrastructuur heeft, waarin het samenwerken en elkaar ontmoeten beter wordt gefaciliteerd. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Ook is het ‘leren van elkaar’ steeds belangrijker, zeker voor de nieuwe generatie.

Waar mensen in ‘FLOW’ hun werk kunnen doen

Flow, die moeiteloze concentratie waarin alles vanzelf gaat. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen komt het werk uit je handen. Het is essentieel om een ruime keuze te hebben voor het type werkplek dat echt bij je activiteiten van dat moment past. Teveel organisaties bieden een standaardoplossing in een grote open kantoorruimte.

Het is de trend om echt ‘mensgerichte’ werkplekken te maken met omgevingscomfort. Dit heeft een fysieke, functionele en psychologische laag, wat vertaald moet worden in het ontwerp van de werkomgeving.

Dat is precies waar wij verstand van hebben

Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Office2Flow neemt u mee in een slim proces. Het start met een scherp onderzoek naar uw huidige werkwijze en inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de door u gewenste kantoorhuisvesting met het werkplekconcept tonen we aan in een smart businesscase. Wij begeleiden voor u het hele verdere proces: van ontwerp tot en met ingebruikname.  En dragen daar met Risicodragend Projectmanagement de volledige verantwoordelijkheid voor. Deze toegevoegde waarde kunnen we ook leveren voor u als belegger.

Op een andere wijze samenwerken is een proces, dat niet eindigt bij ingebruikname van uw nieuwe kantoor. Vandaar dat onze experts ook bij de implementatie van het nieuwe werkconcept betrokken blijven, totdat uw medewerkers optimaal werken.

Vraag onze gratis whitepaper 'Topinrichting leidt tot topprestaties' van Office2Flow aan. Daarin meer informatie over:

Ѵ De winst van een goede workflow
Ѵ De Top 5 Factoren van een effectieve werkomgeving
Ѵ Voorwaarden voor een functionele en inspirerende werkomgeving
Ѵ Slim stappenplan voor uw huisvestingsconcept
Ѵ Hoe herken je smart en duurzame kantoorinrichting?

En als u wenst realiseren we met Office2Stay ook een intelligente en duurzame kantooroplossing.

Wilt u de gratis whitepaper ontvangen?

Aanvragen Whitepaper Office2Flow: u gaat voor topprestaties

Willem Adriaanssen

Heeft u een vraag over Office2Flow?

Neem dan contact op met Willem Adriaanssen, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's