Menu

Projectmanagement

We komen op voor uw belangen

Zoekt u een partij die dingen voor elkaar krijgt? Binnen de gestelde kaders en met het resultaat dat u voor ogen had? Wij kunnen dat. En dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen we omdat we het iedere dag doen.

U zult merken dat onze specialisten ervaren zijn. Ze werken met u samen op een manier waarvan ze de beste uitkomst verwachten. We kijken wat úw huisvestingsproject nodig heeft en werken dan in een organisatievorm die het beste past.

Denk aan het veelvoorkomende bouwmanagementdesign & build en risicodragend projectmanagement.

Want: welke risico’s wilt u nemen en hoe zit de markt in elkaar?

U bent, over het algemeen, eenmalig opdrachtgever van een huisvestingsproject. Dat is een rol die kennis vereist die u hoogstwaarschijnlijk niet heeft. Maar wij wel.

Waarop moet u letten bij het selecteren van de ontwerpende partijen? Hoe besteedt u het project aan? Specifieke onderwerpen met grote financiële gevolgen.

Wij lopen niet weg als het moeilijk wordt.

Het bouwproces kennen onze experts als geen ander. Ze sturen het ontwerpteam naar een doel dat met u is geformuleerd en doen dat zodanig dat dit team goed blijft samenwerken. Binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit; dat is vanzelfsprekend.

Uw branche kennen wij. Huisvesting en vastgoed in het onderwijs, gemeenten, zorg en utiliteitsgebouwen zijn ons specialisme. Wij weten dus met welke behoeften van gebruikers en omgevingsfactoren rekening gehouden dient te worden.

Zelf opnieuw het wiel uitvinden kost meer geld.