Menu

ing. Jan Bonnemaijers

Senior projectmanager

jan.bonnemaijers@hevo.nl

Je wint alleen een wedstrijd als je het samen doet

Mijn drijfveer is om alle mensen in een team op één lijn te krijgen, en zo een topprestatie te leveren. De kroon op een project is in mijn optiek een trotse opdrachtgever. 

Mijn wortels liggen voornamelijk bij kantoren, bedrijfsgebouwen en onderwijs. De specialiteit die ik door de jaren heen heb opgebouwd, spitst zich toe op Het Nieuwe Werken, revitalisatie, herinrichting en nieuwbouw. 

Momenteel zijn we een nieuw procesprincipe aan het ontwikkelen waarover iedereen in het team heel enthousiast is. We kunnen daarmee een opdrachtgever op een effectieve manier begeleiden naar nieuwe huisvesting volgens de laatste ideeën zoals gezonde omgeving, hergebruik, flexibiliteit en het faciliteren van contact.

In onze eigen nieuwe huisvesting hier in Den Bosch had ik een belangrijk aandeel. Het is een heel prettige verdieping geworden met veel flexibele werkplekken en minder vergaderruimten dan voorheen, ook al wilde iedereen er meer.

Het functioneert heel goed door - onder andere - het dynamische hart waar iedereen elkaar ontmoet

In dat eetwerkcafé kan je een goede kop koffie pakken en er ontstaat spontane kennisdeling. Dat is echt heel anders dan zo’n statisch, en eigenlijk heel duur, bedrijfsrestaurant dat maar één uur per dag wordt gebruikt.

Wat ik mooi vind is dat je bezig bent voor de mensen die het gebouw daadwerkelijk gaan gebruiken. Je contact met de opdrachtgever moet daarom heel goed zijn, wat maakt dat je automatisch gaat voor kwaliteit.

In het onderwijs begeleid ik ook vaak projecten. Op scholen kom je zoveel gepassioneerde mensen tegen die de zorg voor de kinderen bovenaan hun lijst hebben staan. Het is logisch hen goed te willen faciliteren met een goed gebouw. 

In de kantoorwereld zie je dat nu ook vaker. Het gaat echt meer om de mensen die het gebouw gaan gebruiken, niet om de fantastische uitstraling vanaf de snelweg.

Jan Bonnemaijers

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem dan contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409