HEVO_Arthur van Kempen.jpg
Arthur van Kempen
Senior projectmanager
Het lef hebben om kritisch te zijn, leidt tot de mooiste oplossingen.

Ook als iets niet goed gaat, moet je het durven zeggen. Geen mooi weer spelen, gewoon een open setting, dat werkt het fijnst.

Ik werk met name in het onderwijs. Vooral in het voortgezet en het primair onderwijs. Dat laatste sluit erg aan bij mijn interesses.

Toen ik destijds koos voor HEVO, sprak het Risicodragend Projectmanagement me al heel erg aan. In mijn opleiding ging het heel erg om ontwikkelen en ondernemen, dus daar sloot het mooi bij aan. Nu werk ik al best een tijd bij HEVO en ik verveel me geen dag. De veranderlijkheid, daar krijg ik een kik van. En bij het Risicodragend Projectmanagement voel ik me nog steeds goed. Ik beschouw het als een privilege om een duurzame relatie aan te mogen gaan met een opdrachtgever from scratch to finish.

Het is leuk om discipline-overstijgend te werken.

Ik wil echt óveral iets over weten, heb een brede interesse. Het is leerzaam om elkaar te bevragen, daar wordt het hele project beter van. Een generalist met aandacht voor details, zo zie ik mezelf. Als ik iets zie in een project dat belangrijk is, dan pak ik het op. Of ik vraag ik het een ander natuurlijk.

Mijn expertise ligt ook in het herbestemmen en verduurzamen van monumenten, zodat ze toekomstbestendig en exploitabel worden, met behoud van hun unieke geschiedenis en karakter.