HEVO Henri van den Berg.jpg
Henrie van den Berg
Senior projectmanager
Het realiseren van uw visie. Dat is mijn uitdaging!

Elke opdrachtgever is uniek en heeft doelen voor ogen, een visie. Achter iedere opdrachtgever staat een team met verwachtingen. 

Ieder project is uniek en heeft zijn specifieke kenmerken, risico’s en kansen. Voor opdrachtgevers is het bouwen van een project vaak eenmalig. Om het beste uit elk project te halen, verplaats ik mezelf in de opdrachtgever, zijn achterban: ik sta in zijn schoenen.

Met het samenstellen van een team van specialisten, met teamdynamiek zorg ik ervoor dat er oog is voor alle belangen, de ‘harde’ maar ook de ‘zachte’ kant.

Ik haal voldoening uit succes.

Bij HEVO ben ik actief in de markten onderwijs en sport en cultuur; van primair tot universitair onderwijs en van gymzaal tot topsporthal. Ik heb veel ervaring met kostenefficiënte bouwmethodes en door deze kosten- en uitvoeringsdeskundigheid ben ik goed in staat om de keuzes in een ontwerpproces te overzien.

Om te kunnen presteren in een stevig proces, bij een complex project, groot of klein, is niet alleen ervaring vereist. Ook eigen verantwoordelijkheid en vastberadenheid om de juiste vertaalslag te maken zijn van belang. Ik denk en handel altijd vanuit de belangen van alle betrokkenen.