adviseur duurzaamheid

32/40 uur, 's-Hertogenbosch

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Voor het HEVO Expertisecentrum zijn we op zoek naar een 
adviseur duurzaamheid

Dit ga je doen

Met jouw duurzaamheidsadviezen draag je bij aan het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Als adviseur duurzaamheid geef je opdrachtgevers praktisch advies over duurzaamheid en circulariteit binnen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten op het gebied van utiliteitsbouw. Door jouw adviezen worden opdrachtgevers zich bewust van de optimale en haalbare mogelijkheden. Je maakt hierbij veelal gebruik van duurzaamheidsrekenmodel GPR Gebouw en vertaalt dit naar een plan van aanpak met haalbare doelen. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwerpfase van de inpassing van de voorgestelde acties. Je hebt een zelfstandige rol binnen de projecten en pleegt zelf acquisitie binnen bestaande netwerken of boort nieuwe contacten aan. Vanuit jouw rol heb je veelvuldig contact met klanten, HEVO-collega’s, ontwerpteams of gebouw­eigenaren en je bouwt op die manier een netwerk op. 

Over het HEVO Expertisecentrum

Bij het HEVO Expertisecentrum werken specialisten die verschillende bouw- en huisvestings­vraagstukken inzichtelijk maken. Veel van de diensten van het Expertisecentrum gebruiken we bij integrale projecten met resultaatsverplichting maar worden ook afzonderlijk aan de markt aangeboden. De diensten hebben betrekking op duurzaamheidsadvies, exploitatie- en beheeradvies, risicomanagement, bouwkostenmanagement, contractmanagement en begeleiding van aanbestedingsprocedures.

Daarom kies je voor een baan als adviseur bij HEVO

Omdat werken bij HEVO volop afwisseling betekent. Van een schoolgebouw voor piepjonge gebruikers tot werk- en ontwikkelbedrijven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. HEVO is een vooraanstaande speler op de markt met uitgebreide kennis van en expertise over (maatschappelijk) vastgoed. Wil je jouw technische kennis verder ontwikkelen en delen, dan ben je bij ons dus aan het goede adres. 

Plus je krijgt …

  • Impactvol werk: samen met collega’s en partners draag je bij aan duurzame huisvesting voor maatschappelijke organisaties, zoals scholen, zorginstellingen en gemeenten.
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.
  • De mogelijkheid om door te groeien tot erkend GPR Gebouw Expert.
  • Veel vrijheid in het zelf indelen van je werk. Je bent regelmatig op pad. En als het soms beter uitkomt om thuis te werken, behoort dat ook tot de mogelijkheden.
  • Ruim 100 leuke collega’s met wie je laagdrempelig kunt sparren.

Wat breng jij mee?

  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van maatschappelijk vastgoed, bijvoorbeeld in de rol van werkvoorbereider, calculator of engineer installatietechniek.
  • Kennis van GPR Gebouw.
  • De motivatie om de rol van adviseur op te pakken en duurzaamheid om te zetten in praktisch advies.
  • Inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen de duurzaamheidsopgave, evenals kennis van regelgeving en technische aspecten.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie en reageren

Zin om ons team te versterken? Mail je motivatie en cv naar Marijke Schilder Spel, via marijke.schilderspel@hevo.nl

Bekijk andere vacatures

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug