Menu

Samenwerken

Zonder medewerkers geen organisatie. Om de verandering te doen slagen, zijn wij er van overtuigd dat dit vraagt om directe betrokkenheid van medewerkers in de organisatie. Gedurende het ontwikkelings- en verandertraject zoeken wij dan ook de samenwerking met medewerkers uit alle geledingen van uw organisatie.

Gedurende de initiatieffase, waarin uw visie op werken en bijbehorende kaders en uitgangspunten worden benoemd, gaan wij voornamelijk in gesprek met de directie en/of het bestuur. In de definitiefase wordt samen met specialisten en leidinggevenden uit uw organisatie, het eigenlijke werkconcept vormgegeven. Om vervolgens in de ontwerp, realisatie en implementatiefase van het traject, alle medewerkers te betrekken.

Samenwerking betekent voor ons ook samenwerken met (al dan niet door de opdrachtgever geselecteerd) partners op het gebied van ICT en verandermanagement. Door de bundeling van krachten, wordt op efficiënte wijze de organisatieverandering tot stand gebracht.

Het goede voorbeeld

Natuurlijk geven we graag ook zelf het goede voorbeeld. Voor ons betekent Het Nieuwe Werken namelijk het zelf kunnen bepalen waar en wanneer men werkt, gefaciliteerd door een duurzaam kantoor op een intercity locatie.

Markten

Naast dat wij als HEVO organisaties in de (zakelijke) dienstverlenings- en overheidssector adviseren en begeleiden, zijn wij, door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van onderwijs en de gezondheidszorg inmiddels ook actief bij organisaties in deze sectoren en adviseren en begeleiden we hen in de ontwikkeling van hun organisatiespecifieke leer/werk- of zorg/werkconcept.

Alexandra Meeuwisse

Wilt u meer weten over inspirerende werkomgevingen?

Alexandra Meeuwisse vertelt u er graag meer over, telefoon (073) 6409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's