Menu

ir. Gerhard Jacobs

Partner

gerhard.jacobs@hevo.nl

Ik werk graag voor een sector die van betekenis is

Daarom is het ook zo fijn om voor het onderwijs te werken, daar is die betekenis goed voelbaar. Dat geldt ook voor de zorg. Je bouwt daar, samen met de opdrachtgever, aan de maatschappij. 

In beide sectoren heb ik gewerkt: als directeur bij een overkoepelend schoolbestuur en als lid van de Raad van Toezicht van een ziekenhuis.
-Daarvoor werkte ik overigens meer dan 10 jaar bij een collega-bureau van HEVO-. Ik heb dus met m’n spreekwoordelijke poten in de klei gestaan en waardevolle ervaringen opgedaan in deze verschillende rollen.

Met schoolbesturen kom ik daardoor makkelijk in contact, ik heb begrip voor de vraagstukken

Nu geef ik mijn aandacht aan zaken op het snijvlak van strategie, beleid en investeringen. De opdrachtgevers zijn actief in het onderwijs en het sociale domein. Denk aan advies over de haalbaarheid en financiering van plannen, welke besluitvorming er nodig is, het ontwikkelen van concepten, of het in kaart brengen en ontwikkelen van een scholenlandschap.

Telkens ervaar ik dat de nieuwbouw van een onderwijsgebouw een enorme katalysator is voor het nemen van beslissingen. Het is een moment waarop je over alles moet nadenken; van je visie op het primaire proces, tot en met de risico’s die horen bij het ondernemen van een project. 

Als adviseur van de opdrachtgever kan ik daarin goed ondersteunen, met kennis en ervaring vanuit verschillende perspectieven.

Gerhard Jacobs

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409

Wapenfeiten van Gerhard