#

Clubhuis hockeyclub
's-Hertogenbosch

Lees meer
Locatie
's-Hertogenbosch
Status
Gereed
Programma

Uitbreiding sportrestaurant en een vernieuwd clubhuis

Kenmerkend

Optimale sportieve prestaties

Opdrachtgever
Hockeyclub ’s-Hertogenbosch (HCDB)

Rol HEVO
Begeleiding aanbesteding en contractmanagement

Stichtingskosten exclusief btw
€ 1 miljoen

Brutovloeroppervlak
1.000 m²

Start ontwerp
Maart 2016

Start bouw
September 2016

Ingebruikname
Februari 2017

Architect
Hilberink Bosch Architecten Berlicum

Constructeur
Van Nunen Rosmalen

Slim aanbesteden en uitbesteden contractmanagement.

Na realisatie van het vernieuwde complex in 2010 en het prachtige tribunegebouw in 2016 is het complex gecompleteerd met een gezond sportrestaurant en een vernieuwd clubhuis.

Contractmanagement

Het bestuur van HCDB heeft ons ingehuurd om de aanbesteding en het contractmanagement van het clubhuis en het sportrestaurant te begeleiden. Na de aanbesteding werd het project Design & Build ontworpen door Hilberink Bosch Architecten en gerealiseerd door Bouwgroep Moonen. Met subsidie van de provincie Noord-Brabant is HCDB in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren.

Na realisatie van het vernieuwde complex in 2010 met zeven velden, waarvan drie watervelden, een miniveld, ML-plaza, speeltuin, jeu-de-boulesbanen, en natuurlijk het prachtige tribunegebouw, is het hockeycomplex gecompleteerd met een gezond sportrestaurant en een vernieuwd clubhuis. Het clubgebouw is uitgebreid met nieuwe ruimtelijke kwaliteiten, waaronder een vernieuwde kantine met grote bar en een verhoogd gelegen terras. Oud en nieuw grijpen dusdanig ineen dat ze niet als losse onderdelen fungeren maar als nieuw geheel. Het clubhuis is een bijzonder en eigentijds gebouw dat klaar is voor de toekomst!

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug