Menu

Aanbesteding en contractmanagement voor hockeyclub

Nieuw tribunegebouw Hockeyclub 's-Hertogenbosch

In 2010 realiseerde Hockeyclub ’s-Hertogenbosch een schitterend nieuw complex, met zeven velden, waarvan drie watervelden, een miniveld, ML-plaza, speeltuin en jeu-de-boulesbanen. Het slotakkoord was een nieuw tribunegebouw, dat in 2016 werd opgeleverd.

Opdrachtgever 
Hockeyclub ’s-Hertogenbosch (HCDB)

Rol HEVO
Begeleiding aanbesteding en contractmanagement

Investering inclusief btw 
€ 2,5 miljoen

Brutovloeroppervlak (bvo) 
2.000 m²

Ingebruikname 
Februari 2016

Architect 
Maaja architectuur Amsterdam

Contractmanagement

Het bestuur van HCDB heeft ons ingehuurd om de aanbesteding en het contractmanagement van het nieuwe tribunegebouw te begeleiden. Architect Maarten Janssen was uiteindelijk verantwoordelijk voor het Voorlopig Ontwerp. En na de aanbesteding werd het project Engineer & Build gerealiseerd door Heijmans. Met subsidie van de provincie Noord-Brabant is HCDB in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren.

Alle faciliteiten

De overdekte tribune biedt plaats aan tweeduizend toeschouwers en er zijn vier kleedkamers voor respectievelijk Dames 1, Heren 1 en de bezoekende teams. Op de begane grond is ruimte geboden aan een keeperslockerruimte voor alle teams, fitnessruimten en medische ruimten, toiletten, een kunstgras inspeelruimte en een technische ruimte voor de accommodatie. Op de eerste verdieping zijn onder ander een behandelingsruimte, toiletten voor de tribunebezoekers en ontvangstruimten gerealiseerd. Ten slotte is er op de tweede verdieping een technische ruimte voor media gemaakt.

Met subsidie van de provincie Noord-Brabant zijn we in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren.

Arno Aarts

Wilt u meer weten over het succesvol aanbesteden van een sportaccommodatie?

Neem contact op met Arno Aarts, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's