Menu

Kantoorinrichting Nieuwe Stijl voor acht locaties van het Kadaster

Acht kantoren van het Kadaster worden de komende jaren (her)ingericht. Dit zijn kantoorruimten van bestaande locaties, nieuwe locaties of casco kantoorgebouwen (nieuwbouw).

In totaal betreft het 46.000 m² aan kantoorruimte die aangepast en heringericht worden naar een nieuwe werkomgeving.
Gelet op de opdrachtwaarde was het Kadaster gehouden de opdracht Europees aan te besteden.
Het Kadaster zocht een expert die aantoonbaar in staat is de projectdoelstellingen qua inrichting te realiseren en daarbij een maximale kwaliteit kan leveren voor een redelijke prijs.

Onder de opdracht valt onder andere het complete meubilair, de vloerafwerking, inrichtingselementen als scheidingswanden en wandafwerkingen, maatwerk meubilair zoals pantry’s en lockers en alle benodigde verhuisbewegingen.
De leveringen moeten zoveel mogelijk voldoen aan het principe van de circulaire economie en bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers.

Wij hebben als onderaannemer van Ahrend (specialist in kantoormeubilair) de opdracht gekregen naar aanleiding van een Design & Build-tender volgens de Best Value Procurement-methode. Wij verzorgen voor Ahrend het volledige ontwerp- & bouwmanagement, de coördinatie van de realisatie met nevenaannemers en de implementatie van Het Nieuwe Werken bij het Kadaster.

In 2020 zullen alle kantoren van het Kadaster heringericht zijn. Het eerste kantoor dat op de planning staat is locatie Groningen en deze zal medio 2018 in gebruik genomen worden.

Mark van der Vliet

Heeft u een vraag over deze opdracht?

Neem dan contact op met Mark van der Vliet, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's