ACHT LOCATIES KADASTER

Locatie
Groningen
Status
Gereed
Programma

46.000 m² kantoorruimte aangepast en heringericht naar een nieuwe werkomgeving

Kenmerkend

Multifunctioneel complex verbouwen en moderniseren

Acht kantoren van het Kadaster worden de komende jaren (her)ingericht. Dit zijn kantoorruimten van bestaande locaties, nieuwe locaties of casco kantoorgebouwen (nieuwbouw).

Rijksverzamelkantoor verbouwd voor efficiënter gebruik.

In totaal betreft het 46.000 m² aan kantoorruimte die aangepast en heringericht worden naar een nieuwe werkomgeving. Gelet op de opdrachtwaarde was het Kadaster gehouden de opdracht Europees aan te besteden. Het Kadaster zocht een expert die aantoonbaar in staat is de project­doelstellingen qua inrichting te realiseren en daarbij een maximale kwaliteit kan leveren voor een redelijke prijs.

Onder de opdracht valt onder andere het complete meubilair, de vloerafwerking, inrichtings­elementen als scheidingswanden en wandafwerkingen, maatwerk meubilair zoals pantry’s en lockers, aansturing van de installateurs en alle benodigde verhuisbewegingen, inclusief het verhuismanagement ervan. De leveringen moeten zoveel mogelijk voldoen aan het principe van de circulaire economie en bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers.

De projecten worden lean uitgevoerd om in een zo kort mogelijk tijdsbestek kantoren te updaten. Hierdoor worden planningen ingekort tot een fractie van de gebruikelijke verbouwtijd. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er een vast team van leveranciers en partijen is betrokken. Dit team heeft het vermogen tot samenwerking en de wil om de realisatie van deze projecten voor het Kadaster zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben als onderaannemer van Ahrend (specialist in kantoormeubilair) de opdracht gekregen naar aanleiding van een Design & Build-tender volgens de Best Value Procurement-methode. Wij verzorgen voor Ahrend het volledige ontwerp- & bouwmanagement, de coördinatie van de realisatie met nevenaannemers en de implementatie van Het Nieuwe Werken bij het Kadaster.

In 2020 zijn alle kantoren van het Kadaster heringericht.

Wegens vertrouwelijkheid worden geen afbeeldingen van de werkomgeving zelf getoond.

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug