Menu

Kantoorinrichting Nieuwe Stijl voor acht locaties van het Kadaster

Acht kantoren van het Kadaster worden de komende jaren (her)ingericht. Dit zijn kantoorruimten van bestaande locaties, nieuwe locaties of casco kantoorgebouwen (nieuwbouw).

In totaal betreft het 46.000 m² aan kantoorruimte die aangepast en heringericht worden naar een nieuwe werkomgeving.
Gelet op de opdrachtwaarde was het Kadaster gehouden de opdracht Europees aan te besteden.
Het Kadaster zocht een expert die aantoonbaar in staat is de projectdoelstellingen qua inrichting te realiseren en daarbij een maximale kwaliteit kan leveren voor een redelijke prijs.

Onder de opdracht valt onder andere het complete meubilair, de vloerafwerking, inrichtingselementen als scheidingswanden en wandafwerkingen, maatwerk meubilair zoals pantry’s en lockers, aansturing van de installateurs en alle benodigde verhuisbewegingen, inclusief het verhuismanagement ervan.
De leveringen moeten zoveel mogelijk voldoen aan het principe van de circulaire economie en bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers.

De projecten worden lean uitgevoerd om in een zo kort mogelijk tijdsbestek kantoren te updaten. Hierdoor worden planningen ingekort tot een fractie van de gebruikelijke verbouwtijd. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er een vast team van leveranciers en partijen is betrokken. Dit team heeft het vermogen tot samenwerking en de wil om de realisatie van deze projecten voor het Kadaster zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben als onderaannemer van Ahrend (specialist in kantoormeubilair) de opdracht gekregen naar aanleiding van een Design & Build-tender volgens de Best Value Procurement-methode. Wij verzorgen voor Ahrend het volledige ontwerp- & bouwmanagement, de coördinatie van de realisatie met nevenaannemers en de implementatie van Het Nieuwe Werken bij het Kadaster.

In 2020 zijn alle kantoren van het Kadaster heringericht.

Wegens vertrouwelijkheid worden geen afbeeldingen van de werkomgeving zelf getoond.

Heeft u een vraag over deze opdracht?

Neem dan contact op met !fullName, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's