Menu

Nieuwbouw

Het realiseren van duurzame of bijna energieneutrale nieuwbouw zoals een schoolgebouw, zorgcentrum of kantoorhuisvesting vraagt ervaring en expertise. Vanaf het eerste idee tot de realisatie van de nieuwbouw dienen vragen over financiële haalbaarheidlocatie of de afweging tussen nieuwbouw en renovatie beantwoord te worden. Hierbij kunnen wij u vanaf het eerste moment adviseren.

Tijdens het proces naar nieuwbouw behartigen wij uw belangen op het gebied van geld, tijd en kwaliteit. Onze projectmanagers kennen dit proces als geen ander en weten welke organisatie en informatie nodig is om de risico’s van uw project te beheersen en de kansen rondom nieuwbouw maximaal te benutten.

Van eerste idee tot realisatie, wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproces soepel verloopt.

Onze projectmanagers zijn deskundig en hebben veel ervaring omdat ze vaker nieuwbouwprocessen van vergelijkbare aard hebben begeleid.

Door onze ervaring en marktkennis zijn wij als geen ander in staat om het bouwproces succesvol te organiseren. We kunnen dit desgewenst ook middels Risicodragend Projectmanagement (RPM) uitvoeren. We nemen het onderhoud en de exploitatie al mee vanaf de eerste ideeën en ook op dat gebied gaan we garanties en resultaatsverplichtingen niet uit de weg.

Wij realiseren het maximale resultaat binnen de financiƫle middelen en kaders.

Veelal vindt voorafgaand aan het nieuwbouwproces een onderzoek plaats waarbij de (financiële) haalbaarheid van het project inzichtelijk wordt gemaakt. Hierna volgt de definitiefase waarin een Programma van Eisen wordt opgesteld. Bij een traditioneel bouwproces en RPM volgt de architecten- en adviseursselectie, de ontwerpfase, de prijsvormingsfase van de bouw en vervolgens de realisatie. Bij elke stap begeleiden wij uw project en zorgen wij voor een soepel proces. Indien uit een kansen- en risicoanalyse blijkt dat voor uw project een andere bouworganisatievorm beter past, staan onze experts klaar om u ook in dat proces te begeleiden. Wij begeleiden namelijk diverse nieuwbouwprojecten op basis van bijvoorbeeld Design & Build, Engineer, Build & Maintain, bouwteam etc.

Gezien onze ruime ervaring met nieuwbouw kunnen wij sturen op slimme ontwerpkeuzes op het gebied van bouw- en installatietechniek. Wij noemen dit SMART Engineering. Op deze wijze ontstaat er binnen het proces meer tijd en ruimte om het gebouw nog beter af te stemmen op gebruikersbehoeften. 

Wij hebben ook veel ervaring met renovatie en herbestemming. We zijn actief in de markten onderwijssportgemeentenzorgmultifunctionele accommodaties en kantoren en bedrijfshuisvesting. Klik hier voor onze volledige dienstverlening.

Winifred van den Bosch

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Winifred van den Bosch, telefoon 073 6 409 409