Nieuwbouw in bosrijke omgeving

Basisschool St. Theresia Bilthoven

Het gebouw van basisschool St. Theresia in Bilthoven is gelegen in een bosrijke omgeving en daarom zeer passend afgewerkt met duurzaam WaxedWood® hout, dat als de bast van een boom de rondingen van het gebouw soepel volgt en harmonieert met de omgeving. Het gebouw biedt ruimte aan een basisschool, kinderopvang De Bilt, peuterspeelzaal Aagje en een gemeenschappelijke ruimte voor buurtactiviteiten.

Opdrachtgever
Gemeente De Bilt

Rol HEVO
Aanbestedingsprocedure, architectenselectie, bouwmanagement, huisvestingsadvies, integraal projectmanagement, kostenmanagement, Programma van Eisen, Risicodragend Projectmanagement

Stichtingskosten inclusief btw
€ 5.200.000,--

Brutovloeroppervlak (bvo)
3.000 m²

Ingebruikname
2009

Architect
Spring Architecten Rotterdam

Wij verzorgden het projectmanagement van deze nieuwbouw en deden dat risicodragend. Wij stelden samen met de betrokken partijen een Programma van Eisen op en verzorgden de architectenselectie en de aanbesteding van de uitvoerende partijen. Om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen stelden wij ons bovendien garant voor de kwaliteit en het budget.

Mark Peters

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Mark Peters, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's