Financiële haalbaarheid

Zijn uw huisvestingsplannen haalbaar? Goede controle over de financiële kant van een project is een basisvoorwaarde voor een efficiënte aanpak. Het zorgt ervoor dat er adequaat kan worden gestuurd. U wilt toch geen faalkosten? Of dat u ineens wordt verrast door onverwachte exploitatiekosten?

Kostenmanagement

HEVO is goed in kostenmanagement, durven wij in bescheidenheid te zeggen. Al meerdere malen in de afgelopen jaren hebben we laten zien dat wij hiervoor een scherp oog hebben. Vanaf het allereerste begin ramen wij de kosten van het hele project en houden dat gedurende de looptijd continu in de gaten. Door onze ervaring weten we welke kosten we mee moeten nemen in de berekeningen; ook de kosten van aspecten die níet op de tekening staan.

Bij financiële haalbaarheid horen een aantal zaken, zoals:

We maken gebruik van ABACUS, de door onszelf ontwikkelde tool om de haalbaarheid en exploitatielasten van vastgoedplannen door te rekenen.

Markten

Wij zijn actief in de markten kantoren, bedrijfshuisvesting, onderwijs, sport en cultuur, gemeenten, zorg en wonen, multifunctionele accommodaties

Ook interessant

Meer weten over de financiële haalbaarheid van uw project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug