Interim management

HEVO Interim is gespecialiseerd in interim-bemiddeling in de bouw- en vastgoedbranche en brengt opdrachtgevers en professionals bij elkaar. HEVO Interim is onderdeel van HEVO.

HEVO Interim biedt allround diensten aan op alle vlakken van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. Ze heeft een groot netwerk en kan daardoor snel de gevraagde interim-professionals leveren. Net als bij alle andere activiteiten staat HEVO Interim voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Onze interim-professionals voelen zich bij elke organisatie snel thuis.

De 'match' tussen twee werelden

De consultants van HEVO Interim zijn deskundig, ondernemend en nieuwsgierig en kennen de bouw- en vastgoedwereld goed. Zo kunnen zij de ambitie om organisaties en professionals op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien waarmaken. HEVO Interim heeft ruime ervaring in interim-management voor het bedrijfsleven, de non-profitsector en (semi-)overheden. Ze bemiddelen professionals op medior, senior en managementniveau. Ze kennen de professionals en opdrachtgevers persoonlijk en kunnen daardoor snel maar zorgvuldig de juiste match maken.

Met HEVO Interim haal je meer in huis dan een vakbekwame professional.

HEVO Interim is uw partner voor interim-management

HEVO Interim vraagt specifiek naar het profiel. Daardoor vinden én beantwoorden ze de vraag achter de vraag. Zo kunnen ze snel de beste professional selecteren die inhoudelijk en organisatorisch aansluit bij uw organisatie en specifieke behoefte.

De interim-professionals kunnen steunen op de HEVO-experts

De interim-professionals hebben elk hun specifieke ervaring. Ze worden specifiek geselecteerd op de vragen van de opdrachtgevers en dit kan op verschillende niveaus zijn. Zij worden door onze organisatie daar waar nodig geadviseerd en ondersteund.

Flexibele inzet

De inzet kan variëren van 1 dag tot 5 dagen in de week en dit is flexibel, afhankelijk van de specifieke vraag. Indien nodig kunnen opdrachten aangepast en/of verlengd worden. HEVO Interim onderhoudt hierover contacten met zowel de interim-professional als de opdrachtgever.

Verder lezen?

Meer weten over HEVO Interim?

Neem dan contact op met:

Bel me terug