ir. Peter Woerdeman

Senior adviseur

peter.woerdeman@hevo.nl

Ik heb verstand van strategie, niet alleen van bouwen

Samen met zorgorganisaties ontwikkel ik hun vastgoedstrategie. Die vertaalt totaalconcepten op het gebied van huisvesting en vindt z’n basis in de visie van de organisatie op wonen, zorg en dienstverlening. De strategie is natuurlijk ook geworteld in de behoefte, wensen en gedragingen van de klanten. 

In dit proces vraag ik door op een aantal punten die over hun business en meerjarenbeleid gaan. Op die manier wordt duidelijk wat écht de vraag is, en zijn we in staat de noodzakelijke strategische keuzes te maken. Als het ware gaan we eerst een stapje terug, om daarna weloverwogen vooruit te gaan.

In deze eerste fase zijn mijn vragen to-the-point en valt het woord baksteen niet één keer

Dat ik kennis en kunde heb als adviseur, daar mag je vanuit gaan. Als adviseur help ik mijn opdrachtgevers om hun dromen te realiseren, door kansen te zien die anderen niet zagen. Belangrijk daarbij is de vertrouwenspositie die ik voor veel van mijn klanten inneem.

11 jaar werk ik inmiddels voor HEVO; in de zorgsector ben ik gespecialiseerd. Ook op het scheidsvlak richting onderwijs ben ik actief. Als adviseur stond ik voorheen aan de voorkant van het proces. De laatste jaren is echter mijn focus verruimd naar het helpen van zorgorganisaties bij de totstandkoming van de beste deal bij vastgoedfinanciering. Nu kan je dus bij me terecht vanaf de eerste strategische verkenningen tot en met de financiering.

Ik heb gemerkt dat ik soms meer een intern dan een extern adviseur ben. De lange samenwerking die daarvan de oorzaak is, vind ik prettig en blijkt effectief.

Peter Woerdeman

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409