HEVO_Willem Adriaanssen.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Hybride werken: wat betekent dit voor kantoorhuisvesting?

Willem Adriaanssen en Alexandra Meeuwisse in gesprek over de uitdagingen, werktrends en ontwikkelingen op het gebied van hybride werken.
#

Aeres Hogeschool Almere eerste schoolgebouw in Europa met WELL Platinum

Met een score van 98/100 punten is Aeres Hogeschool Almere als eerste schoolgebouw in Europa gecertificeerd met WELL Platinum. Een geweldig resultaat, waar tijdens het ontwerpproces en bouwproces continu op is gestuurd.
#

Het ideale kantoor is COCO Cocreatie, Ontmoeten, Concentratie en Overleggen

Het ideale kantoor is voor elke organisatie en elke persoon anders. Om te komen tot een goede programmering van de benodigde faciliteiten is een goede analyse van de organisatie, de gebruikers en de merkidentiteit cruciaal. Toch zijn er vier functies die HEVO altijd terug ziet komen.
#

Investeringen in scholen voor twintig jaar in beeld

Zeven schoolbesturen en de gemeente Oosterhout hebben een handtekening gezet onder een plan voor onderwijshuisvesting, dat de komende 20 jaar de leidraad zal zijn voor de investeringen in schoolgebouwen. Het traject is begeleid door HEVO.
#

Slim inkopen nieuwbouw bedrijfspand is essentieel

Tips voor inkoop nieuwbouw en bouwen van een bedrijfspand. HEVO bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn in de aanpak van uw bouwplannen.
#

Bouwen binnen de grenzen van de aarde

De aarde is overvraagd. Om de aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties moeten we binnen de planetaire grenzen gaan leven. HEVO ziet kansen om bij te dragen. Dat die welkom zijn, blijkt uit de feiten en cijfers.
#

Werkgeluk creëren in de werkomgeving

Een gelukkige organisatie met gelukkige medewerkers, wie wil dat nou niet? Maar hoe kun je het werkgeluk verhogen en wat is de impact van een gezonde werkomgeving en het hybride werken op het werkgeluk?
#

De kantoortuin heeft afgedaan

Hoeveel kantoren zijn er in Nederland en wat zijn de wensen van de moderne kantoorgebruiker? ‘Op kantoor is meer behoefte aan ontmoeten, vergaderen en brainstormen, maar tegelijkertijd ook meer aan concentratie.’