#

Regiokantoor Croonwolter&dros Apeldoorn

Lees meer
Locatie
Apeldoorn
Status
Gereed
Programma

Herhuisvesting meerdere bedrijven met flexibele werkomgeving

Kenmerkend

Aangename en duurzame werkomgeving in een smart building

Opdrachtgever
Croonwolter&dros

Rol HEVO
Huisvestingsadvies, locatieonderzoek, opstellen Programma van Eisen, projectmanagement, inkoop losse inrichting, coördinatie gefaseerde inhuizing, verhuizing én ingebruikname

Brutovloeroppervlak
3.011 m² bvo

Start ontwerp
Maart 2021

Start bouw
Juni 2021

Oplevering en ingebruikname
December 2021

Architect
ZENBER Architecten

Bouwfysisch adviseur
LBP Sight

Bouwkundig aannemer
Koopmans

E- en W-installateur
Croonwolter&dros

De samenwerking én synergie tussen de verschillende afdelingen is sterk verbeterd.

In een prachtig, slim kantoor in Apeldoorn is een nieuwe werkomgeving gerealiseerd voor meerdere bedrijven. Begin september 2020 verhuisde TBI-onderneming Mobilis al naar deze nieuwe huisvesting en eind 2021 heeft ook zusterbedrijf Croonwolter&dros haar intrek genomen in het kantoor (op de tweede verdieping).

HEVO foto 1 CWD Apeldoorn_Chris van Koeverden.jpg
Fotografie: Chris van Koeverden

Nieuwe huisvesting: aangenaam en duurzaam

Het kantoor is goed bereikbaar en ligt vlakbij de A50. De entree en het eet-werkcafé zijn door de gebouweigenaar gemoderniseerd, waardoor het gebouw in alle benodigde faciliteiten voorziet om een flexibele werkomgeving te faciliteren.

Dit project is de derde herhuisvestingsopgave binnen het in 2015 opgestelde strategisch huisvestingsplan voor de totale huisvesting van Croonwolter&dros. Zo zijn wij eerder al betrokken geweest bij de grootschalige herhuisvesting naar het kantoorgebouw MM25 te Rotterdam én naar Rosalyn aan de Paalbergwerg 2-4 te Amsterdam.

Samenwerking en synergie

Het bevorderen van samenwerking én synergie tussen de verschillende afdelingen was de visie / het uitgangspunt voor de nieuwe huisvesting van Croonwolter&dros. Om dit te bewerkstelligen stond ‘ontmoeten’ centraal in het ontwerp. Zo is er een eet-werkcafé gerealiseerd dat de verschillende vleugels met elkaar verbindt. Ook wordt de verdieping gekenmerkt door een open karakter door de toepassing van veel transparante wanden én lange zichtlijnen. Doordat er verschillende typen werk- en overlegruimten waren opgenomen in het ontwerp, ontstaat ook de mogelijkheid voor de medewerkers om activiteitgerelateerd te werken.

Verder is het bewezen concept van de reeds gerealiseerde werkomgevingen van Croonwolter&dros doorgezet. Hierdoor is de uitstraling voor de werknemers herkenbaar en sluit deze goed aan bij de organisatie.

Toegevoegde waarde HEVO

Wij zijn betrokken geweest bij alle fasen van het project: van initiatieffase tot en met de in- en verhuizing. De toegevoegde waarde van HEVO is hierbij geweest:

# #

Fotografie: Chris van Koeverden

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug