Menu

drs. René Lolkema MRE

Senior adviseur

rene.lolkema@hevo.nl

Iedere vraag is uniek!

Voor iedere vraag of opdracht kijk ik wat het unieke of specifieke ervan is. Ik geloof dat iedere opdracht, vraag of locatie een specifieke oplossing vereist. Ik help graag opdrachtgevers aan praktische oplossingen op basis van mijn ervaring en de actuele trends en ontwikkelingen in de markt. Door kritische vragen te stellen aan de opdrachtgever en door te vragen kom ik graag achter hetgeen de opdrachtgever belangrijk vindt.

Ik hou van projecten waarin opdrachtgevers, gebruikers en andere betrokkenen open staan voor elkaars belangen. Graag breng ik partijen bij elkaar en ben daardoor vaak de verbindende schakel tussen de zorgpartijen, gebruikers en vastgoedpartijen. Mijn uitgangspunt is om dingen te willen verbeteren en oplossingen te zoeken die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. Gezamenlijk, met begrip voor elkaars standpunten en belangen, onderzoeken we dan wat de mogelijkheden zijn. Een project dusdanig vormgeven of definiëren zodat het haalbaar wordt en breed wordt gedragen door betrokkenen, dat boeit!

Mijn uiteindelijke doel is om mensen comfortabel en tevreden te laten wonen. Hoe? Dat gaat op verschillende manieren.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Daarvoor wil ik opdrachtgevers, stakeholders en alle betrokken partijen inspireren en meekrijgen in het zetten van ‘die extra stap’. Gelukkig lukt dat meestal.

Ik ben actief in de markten zorg en wonen. Naast strategische advisering en businesscases adviseer ik over projectontwikkeling: zowel voor nieuwbouw alsook voor transformatie van bestaand zorgvastgoed zet ik me graag in. Ook breng ik gebruikers en eigenaren van zorgvastgoed bij elkaar.

Huisvesting en vastgoed in de zorg vraagt om oplossingen op maat. Het moet passen bij uw doelgroep. Nu, maar ook in de toekomst!

Met mijn ruime ervaring in project- en gebiedsontwikkeling en advisering op het gebied van met name zorg en wonen voor de publieke en private sector ben ik heel gedreven om bij te dragen aan de oplossing van uw vraag.

Wapenfeiten van René