HEVO_Willem Adriaanssen.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Blog: vijf quick wins om je kantoor corona-proof te maken

Corona, een naam die ons tot een paar maanden geleden met name deed denken aan een biermerk uit Mexico, heeft onze levens volledig overhoop gehaald. Nu mogen we hopelijk snel weer naar kantoor, maar hoe?
#

HEVO nieuwe partner van Smart WorkPlace

Trends en ontwikkelingen in balans brengen binnen concrete opgaves voor opdrachtgevers. Dat ervaart HEVO, de nieuwe partner van Smart WorkPlace, als geweldige kans. Willem Adriaanssen licht toe.
#

Aanbesteding realisatie van duurzame, energieneutrale en circulaire nieuwbouw Aeres Hogeschool Almere van start

Op het Floriade-terrein in Almere vindt in 2020 en 2021 de nieuwbouw van de duurzame Aeres Hogeschool Almere plaats. Het bestek/Technisch Ontwerp voor het schoolgebouw is gereed.
#

Recordjaar HEVO met 288.000 m2 kantoorhuisvesting!

Terugkijkend op 2019 en onze activiteiten voor kantoorhuisvesting is onze conclusie dat 2019 een fantastisch jaar voor HEVO was.
#

Businesscase voor gezonde en circulaire kantoorgebouwen

In samenwerking met C2C ExpoLAB hebben we een businesscase ontwikkeld voor kantoorgebouwen die de financiële consequenties van bouwen op een op cradle-to-cradle geïnspireerde manier inzichtelijk maakt.
#

Gezonde gebouwen

Artikel over het Healthy Building Network-project dat gaat over de (financiële) voordelen van gezonde en circulaire gebouwen: ‘Puzzel compleet voor bewijslast gezonde gebouwen’.
#

Groene hogeschool voor Almere

Op het Floriade-terrein in Almere verrijst de komende jaren de nieuwbouw voor de Aeres Hogeschool. Het Definitief Ontwerp is klaar. Opdrachtgever Aeres wil een circulair gebouw en vraagt de markt om hulp.
#

Blog: is jouw organisatie nog wel aantrekkelijk?

In een viertal blogs zoomt HEVO in op factoren die je als werkgever kunt beïnvloeden om jouw werkplek de aantrekkelijkste te laten zijn. We trappen af met een algemene beschouwing over de veranderende wensen van werknemers.