HEVO_Willem Adriaanssen.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Aeres Hogeschool natuurinclusief

Aeres Hogeschool Almere is één van de genomineerden voor de Award Natuurinclusief Bouwen van Vogelbescherming Nederland: de winnaar wordt donderdag 26 oktober bekend gemaakt op de DDW in Eindhoven.
#

Optimaliseer uw bedrijfshuisvesting met ons locatieonderzoek

Het vinden van de ideale locatie voor uw kantoor en het bieden van passende huisvesting aan uw medewerkers in een competitieve arbeidsmarkt kan een uitdagende taak zijn. HEVO kan je helpen met een vakkundig locatieonderzoek.
#

Dynamische en gezonde kantoren voor succesvol werken

Wat hebben mensen echt nodig om op een prettige manier hun werk te kunnen doen? Om te kunnen beschikken over de benodigde faciliteiten en te kunnen werken zonder akoestische of visuele verstoringen?
#

Is uw kantoor nog wel up-to-date?

Met de Office fitness scan voeren wij samen met u een kort onderzoek uit om te bepalen of de balans in uw situatie nog voldoende aanwezig is en wat uw verbeterpotentieel is. De resultaten worden in een duidelijke rapportage aan u gepresenteerd.
#

Agile werken: dynamisch werken in een modern kantoor

In dit artikel onderzoeken we wat Agile werken precies betekent voor de werkomgeving, hoe het gerelateerd is aan activiteitgericht werken en geven we waardevolle tips voor een succesvolle implementatie.
#

De bijdrage van de kantooromgeving aan een High Performance Workplace

Hoe kan uw kantooromgeving een optimale bijdrage leveren aan het realiseren van een High Performance Workplace? Die vraag stond centraal tijdens de kennisbijeenkomst ‘Waar zijn mijn collega’s gebleven?’.
#

Top 10 trends en ontwikkelingen van duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen

Wat zijn de trends en ontwikkelingen bij duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen? Een overzicht van de top 10.
#

Een inclusieve arbeidsmarkt New Business Radio

Pim Bressers te gast bij New Business Radio in het programma Let's Talk Business