HEVO Eefke Winkelmolen.jpg
Eefke Winkelmolen
Projectleider / Adviseur
Mijn doel is om middels huisvesting gelukkige gebruikers te faciliteren door accommodaties te creƫren die voldoen aan hun behoeften en bijdragen aan een positieve levenskwaliteit.

Er is binnen het vastgoed een duidelijke transitie en groei merkbaar die het belang van onder andere gezondheid en (werk)geluk van medewerkers, bezoekers en bewoners voorop stelt. Het bouwen van een kantoor, schoolgebouw of zorginstelling wordt zo niet een doel op zichzelf, maar een middel om dit te bewerkstelligen. Hierdoor verschuift de aandacht van vragen als ‘Hoeveel vierkante meter moet een ruimte zijn?’ naar ‘Hoe moeten de gebruikers zich in deze ruimte voelen en wat betekent dat?’.

Die transitie gaat alleen niet vanzelf. Als projectleider/adviseur is het in iedere fase van het bouwproces mijn taak en verantwoordelijkheid om het doel van de opdracht niet uit het oog te verliezen: gelukkige gebruikers. Die zachte kant van het vastgoed is waar mijn gedrevenheid vandaan komt en waar ik mij graag hard voor maak, want iedereen verdient een omgeving waarin hij/zij het beste uit zichzelf kan halen.