Menu

ir. Dick Bouman

Senior projectmanager / Adviseur

dick.bouman@hevo.nl

Het gaat erom de juiste vragen te stellen, heel goed te luisteren naar het antwoord en dan pas te adviseren

De essentie van mijn vak is goede communicatie. Zoals Frans Verburg het eens zei: goed communiceren is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten.

Pas wanneer ik me helemaal heb ingeleefd in wat mijn opdrachtgever en de gebruiker beweegt, kan ik hen goed advies geven. Dat kan niet zonder dat ik mijn vragen goed formuleer. Bovendien help ik hen hún vraag helder te krijgen.

De technische bagage moet uiteraard ook op orde zijn. Een projectmanager brengt immers de ‘harde’ techniek en de ‘zachte’ wensen van de opdrachtgever bij elkaar

Al zo’n 23 jaar werk ik voor HEVO en heb gemerkt dat we ons continu ontwikkelen, we hebben een hele hoge standaard, die steeds hoger wordt.

Ik werk veel in het onderwijs, maar heb ook voor allerlei andere opdrachtgevers gewerkt: sporthallen en een poppodium gerealiseerd, een Programma van Eisen geschreven voor een theater en dan kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind juist die volle breedte zo leuk.

Voor mij geldt inmiddels: óf ik weet zelf het antwoord, óf ik weet precies bij wie ik binnen HEVO moet zijn om het te krijgen. Zo wordt het altijd een goed advies.

Duurzaam presteren staat hoog in het vaandel bij HEVO. Mijn vertaling daarvan is: telkens het maximale doen om te bewerkstelligen dat de huisvestingsoplossing de beste is voor mijn opdrachtgever, op lange termijn.

Dick Bouman

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409