HEVO Tim Mechielsen.jpg
Tim Mechielsen
Projectleider / Adviseur
Ik streef naar een huisvesting die als een maatpak precies past.

Mijn passie voor bouwen vindt zijn essentie in de behoeften van de gebruiker. De naadloze integratie van een gebouw met de specifieke eisen van de gebruiker is voor mij van hoge waarde. Ik streef naar een huisvesting die als een maatpak precies past maar ook voldoende flexibiliteit geeft en de gebruiker niet in zijn of haar mogelijkheden beperkt. 

Daarnaast omarm ik een diepe passie voor duurzaamheid, omdat ik geloof dat gebouwen de fundamenten zijn van een gezonde en duurzame wereld. Ze dienen als ankers van verandering, en daarom zet ik me in voor circulaire en biobased bouwmethoden. Mijn visie omvat flexibele gebouwen waarin de mens en de toekomst centraal staan.

Met mijn achtergrond als architect bij een gerenommeerd architectenbureau heb ik uitgebreid inzicht verworven over het algehele bouwproces. Van tenders (acquisitie) tot aan de uitvoering ben ik betrokken geweest bij alle fasen van de bouw. Deze diepgaande vakkennis stelt mij in staat om projecten binnen de gestelde kaders te leiden en tot een prachtig resultaat te brengen. Ik ga graag de uitdaging aan om met mijn expertise en passie bij te dragen aan het vormgeven van ruimten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.