Chiel van der Pas HEVO.jpg
Chiel van der Pas
Projectleider / Adviseur
Door een gebouw niet alleen te zien als een berg stenen, maar vooral ook als een plek waar mensen zich thuis voelen, draag ik bij aan een duurzame en prettige leefomgeving.

In de basis bestaat een gebouw enkel uit stenen, staal en hout. Door op deze manier naar een gebouw te kijken mis je echter de essentie van wat een gebouw echt is, namelijk een plek waar mensen leven en waar mensen samen komen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de mensen die wonen, werken, of leren in een gebouw dat met plezier, in een veilige en comfortabele omgeving kunnen doen. De wensen van de eindgebruiker zijn van essentieel belang bij elk bouw- of renovatie­project.

Door duidelijke communicatie, openheid, een doel om naar toe te werken, en door daadkrachtig te werk te gaan denk ik dat we een duurzame en vooral ook prettige leefomgeving kunnen bereiken. Ik ben dan ook blij dat ik in mijn rol als projectleider en adviseur bij HEVO bij kan dragen aan dit doel. Met veel enthousiasme en energie probeer ik iedereen een fijne leefomgeving te bieden met de middelen die beschikbaar zijn.

Publicaties van Chiel van der Pas

Geen publicaties om te tonen