Menu

Kantoren en bedrijfshuisvesting

Wij realiseren kantoren die faciliteren én inspireren

Uw organisatie is continu in verandering; markten, proposities, personeel. Maar uw huisvesting blijft achter! Wat is voor u de beste werklocatie? Hoe trekt u nieuwe talenten? Hoe blijft u wendbaar? En hoe verbetert u de duurzaamheid van uw huisvesting? Complexe vragen waar wij energie van krijgen.

We beginnen met een scherp onderzoek van uw huidige werkprocessen, huisvestingsgebruik en huisvestingskosten. Is uw kantoor nog ''fit for purpose'? Op basis van uw strategische doelen bepalen we de toekomstige huisvestingsbehoefte. Hoeveel vierkante meters heeft u nodig? Wat is een passend kantoorconcept? Zijn uw medewerkers toe aan een andere manier van (samen)werken? Wat zijn geschikte locaties om te vestigen? Wat voor ambitieniveau en duurzaamheid ondersteunt uw doelen? Wat is de financiële en juridische strategie?

Het optimaliseren van uw werkomgeving; één die werkplezier geeft en goede faciliteiten biedt om topprestaties neer te zetten.

De haalbaarheid van de bedrijfshuisvesting én het werkplekconcept tonen we aan in een businesscase voor gezonde en duurzame huisvesting.

We begeleiden u in de zoektocht naar passende locatie(s). En we organiseren het gehele verdere (verander)proces voor u: van ontwerp tot en met ingebruikname.

Voor de kantooreigenaar hebben we het Office2Stay-concept ontwikkeld. Het Office2Flow-concept is echt gericht op de kantoor eindgebruiker.
Vaak werken we met een resultaatsgarantie (turnkey), zodat u door kunt met uw werk. 

Onze kennis zetten we graag voor u in: lees verder in onze whitepapers 'Office2Flow, een werkomgeving die werkt' en 'Voorbij Het Nieuwe Werken in een inspirerende werkomgeving'.

Gerelateerde thema's