Menu

Kantoren en bedrijfshuisvesting

Wij realiseren kantoren die faciliteren én inspireren

Het Nieuwe Werken (#HNW) wordt vaak omschreven als plaats- en tijdonafhankelijk werken. Werken kan altijd en overal: flexibiliteit is het kernbegrip. Bovendien hebben organisaties regelmatig te maken met wijzigingen in de organisatiestructuur. Voeg daar de ontwikkeling naar duurzame huisvesting aan toe en je hebt een situatie die zo complex is dat u er ons blij mee maakt.

Die flexibilisering vraagt om kantoren die meer bieden dan alleen een werkplek.

Hoe kunt u het best reageren op al die veranderingen? Hoe zorgt u ervoor dat uw kantoren aantrekkelijk blijven voor de mensen die er bijna dagelijks hun werk doen? En hoe houdt u de exploitatie financieel gezond?

Het optimaliseren van een werkomgeving; één die uitnodigt tot arbeidsvreugde en goede faciliteiten biedt om topprestaties neer te zetten.

We beginnen met een scherp onderzoek op basis waarvan we de toekomstige behoefte bepalen. De haalbaarheid van de door u gewenste bedrijfshuisvesting én het werkplekconcept tonen we vervolgens aan in een smart businesscase.

Ook kunnen wij voor u een locatie zoeken en het gehele verdere proces begeleiden: van ontwerp tot en met ingebruikname. Voor de kantooreigenaar hebben we het Office2Stay-concept en voor de kantoorgebruiker het Office2Flow-concept.
Vrijwel altijd werken we in zo’n traject met een resultaatsgarantie

Onze kennis zetten we graag voor u in: zie voor een omgeving die werkt Office2Flow en lees verder in onze whitepaper 'Voorbij Het Nieuwe Werken in een inspirerende werkomgeving'.

Wilt u de gratis whitepaper ontvangen?

Aanvragen Whitepaper Office2Flow: u gaat voor topprestaties

Aanvragen Whitepaper Voorbij Het Nieuwe Werken in een inspirerende werkomgeving

Gerelateerde thema's