Menu

ing. Patricia van Hest-Osseweijer

Projectmanager

patricia.hest@hevo.nl

Ik wil dat de opdrachtgever begrijpt wat ik voor hen aan het doen ben

Het aspect van projectmanagement waar ik het meest enthousiast van word is het vertalen  van de bouwtechnische kant naar de wereld van de gebruiker, en andersom.

Ik ben in staat om ook aan niet-vakgenoten de essentie van projecten en techniek over te brengen. Ik leg graag dingen uit, daar word ik blij van.

Zo moet je als opdrachtgever in een bouw- of verbouwproject veel keuzes maken. Daar help ik bij. Transformeren en verbouw vind ik dan nog leuker dan nieuwbouw. Waarom? Er is meer uit te leggen en meer op te lossen, dus ik kan meer waarde toevoegen. 

Daarbij houd ik het graag praktisch, ik ben een echte doener

Ik neem menselijke behoeften serieus en let erop dat daar wat mee gedaan wordt. Ik krijg energie van met elkaar werken en vóór anderen. Gebouwen waar het van belang is rekening te houden met de gebruiker, zoals zorggebouwen voor ouderen, gehandicapten, jeugdzorg of onderwijsgebouwen, vind ik daarom het meest interessant.

Veel van de projecten die HEVO doet, gaan volgens de werkwijze van het risicodragend projectmanagement. Ik vind dat een hele fijne en motiverende manier om te werken. 

Met RPM vóel je je niet alleen verantwoordelijk, je bént het

‘Wat doe je dan minder dan bij gewoon projectmanagement?’, wordt mij weleens gevraagd. Dan kijk ik inhoudelijk minder mee, is dan mijn antwoord. De keuze is daarna snel gemaakt.

Ik hou ervan om als een spin in het web alle partijen goed met elkaar te laten communiceren. Het betrekken van de juiste adviseurs en bouwers hoort daarbij. Wie is waarin het beste? 

Wat voor project ik ook begeleid, het blijft mijn missie de dromen van de opdrachtgever te vertalen naar realistische plannen.

Patricia van Hest-Osseweijer

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoon (073) 6 409 409